Last minute hotels
last minute hotels londen
35,-
Last minute vliegtickets
last minute vliegtickets londen
29,-
Last minute stedentrips
last minute stedentrips londen
89,-
last minutes vergelijken

Weekend shoppen in Londen

Als je opeens met je vriendinnen bedenkt om een weekend lekker te gaan shoppen in London, kijk je op bij ons voor de beste last-minute aanbiedingen voor je vliegtickets. Je kan natuurlijk alle vliegtuigmaatschappijen af gaan om de prijzen te vergelijken, maar dan ben je heel veel tijd kwijt. Ook kan het dan zijn dat als je eindelijk alles op papier hebt, de prijzen alweer veranderd zijn. London is een prima keuze om een lang weekend door te brengen. Door de vele grote winkelstraten en goede restaurants zal je tijd te kort hebben. Boek je last-minute citytrip naar Londen Expedia vliegtickets snel en gemakkelijk en profiteer van de beste aanbiedingen.

Wat is er te doen in londen?
Na een dag lang winkelen wil je je natuurlijk opfrissen en even bijkomen. Een goede tip is om daarom naast je vliegtickets een hotel te boeken. Op deze manier profiteer je van nog scherpere prijzen. Ook al ga je voor een last minute reis, ook deze zijn bij ons te vinden en te boeken. Londen telt vele hotels die een perfecte ligging in het centrum hebben. Je hoeft dan dus niet veel te lopen om bij je hotel te komen. Ga ook een stukje historie bekijken, zoals de Tower of London en de St Paul’s Cathedral.

Waarom zou jij nog wachten? Bekijk vandaag nog de aanbiedingen om naar Londen te vliegen en bekijk hoe de mooiste stad van Engeland is opgebouwd en beleef de cultuur en gezelligheid van de stad. Londen is met het vliegtuig slechts 50 minuten vliegen, waar wacht je nog op?


Direct naar de goedkoopste: