Busreizen Londen vergelijken

Er zijn 6 reisorganisaties met busreizen naar Londen. Vergelijk alle reisorganisaties direct op deze pagina.

Vergelijk direct
last minutes vergelijken

Busreis Londen

Londen, een wereldberoemde stad met groot aantal bezienswaardigheden. Razend populair onder toeristen en op kleine afstand van Nederland. Ervaar de gemakken van een busreis naar Londen en bezoek op een goedkope manier de mooiste plekken van de stad! Op deze pagina bespreken wij de mogelijkheden voor een busreis naar de Engelse hoofdstad en presenteren wij de goedkoopste busreizen naar Londen.

Een bus excursiereis naar Londen

Een bus excursiereis is een veel gekozen optie om de stad te bezoeken. Dit wil zeggen dat je vanuit Nederland met de bus naar Londen gaat en in Londen met dezelfde bus de mooiste plekken van de stad bezoekt. Vaak zijn de excursiereizen inclusief vele extra’s zoals excursies, ontbijt, overtocht met ferry en meer. Wij raden u aan om de websites van de reisbureaus op deze pagina goed te vergelijken voor de beste deals.

Losse bustickets/buspendel Londen

Uiteraard kun je ook kiezen voor buspendels naar de hoofdstad van Engeland, dit wil zeggen dat je alleen met de bus wordt afgezet in Londen. Deze reizen zijn te boeken met of zonder verblijf en vaak iets goedkoper dan bus excursiereizen. Aangekomen in Londen kunt u wel volledig zelfstandig de stad ontdekken. Houd echter wel rekening met de hoge extra kosten die dergelijke reizen met zich meebrengen.

Duur busreis Londen

Veel mensen vragen zich af hoe lang een busreis naar Londen duurt, dit is zo’n 9 uur. Je vertrekt vanuit uw gewenste opstapplaats in Nederland naar het Franse Calais, vanuit hier maakt u een 2 uur durende boottocht per ferry naar Dover. Vanuit Dover vertrekt de bus naar het centrum van Londen, de totale reisduur bedraagt dus zo’n 9 uur.

Vergelijk de busreizen aanbieders


Direct naar de goedkoopste: