Last minute hotels
last minute hotels londen
35,-
Last minute vliegtickets
last minute vliegtickets londen
29,-
Last minute stedentrips
last minute stedentrips londen
89,-
last minutes vergelijken

Londen, de stad van wereldformaat

Londen is een stad van wereld formaat. Het biedt ontzettend veel gratis musea en andere prachtige bezienswaardigheden. Het zal je verbazen hoe druk het in deze metropool is, er wonen alleen al meer dan 8 miljoen mensen in deze wereldstad en dan komen alle dagjes mensen en toeristen er nog eens bij. In Londen kan iedereen die van shoppen houdt hun hart ophalen, want Londen heeft enorm veel winkelstraten met bekende winkelketens en onbekende boetiekjes. De meest bekende winkelketen in Londen is het warenhuis Harrods. Dit enorme warenhuis mag je eigenlijk niet links laten liggen tijdens je bezoek aan het mooie Londen. Als je een bezoek wilt brengen aan Londen en je hebt dit nog niet gepland, dan kun je er ook voor kiezen om een last minute naar Londen te boeken. De beste last minute aanbiedingen voor een trip naar Londen vindt je natuurlijk hier op de website.

Tijdens je last minute trip naar Londen kun je naast het slenteren door de vele winkelstraten ook een bezoek brengen aan meerdere gratis bezienswaardigheden in de stad. Alle bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken, want Londen beschikt over ‘s werelds meest uitgebreide metro netwerk. Het is goed mogelijk om het winkelen en het bezichtigen van meerdere bezienswaardigheden op één dag te combineren. Geniet ‘s avonds van een heerlijk culinair gerecht in één van de top restaurants die in Londen zijn gevestigd en drink daarna nog een drankje in één van de vele pubs. Dit is een ideale dag om je in deze metropool te vermaken.

Een last minute reis naar Londen hoeft in principe niet duur te zijn, want het betreft immers een last minute reis en dit betekent dat de vliegticket en het hotel vaak stukken voordeliger uitvallen dan je in eerste instantie zal denken. Omdat een last minute op het laatste moment geboekt word, ziet de reisorganisatie het vliegtuig graag vol zitten en ditzelfde geldt voor de hotelkamers in Londen.

Last Minute uitleg
Een last minute aanbieding is het beste uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Zodra de zomerperiode aanbreekt en het grootste gros van de Nederlandse bevolking op vakantie gaat, kan het zijn dat jezelf nog geen vakantie geboekt hebt en wel enorm graag op vakantie wilt gaan. Het is dan mogelijk om als nog een vakantie te boeken, en omdat de reisorganisatie liever iets verdient op de vlucht en de voor geboekte accommodatie in bijvoorbeeld Turkije zal de reisorganisatie de reis met een fikse korting aanbieden. Zo verdient de reisorganisatie nog iets aan de vakantie naar een luxueus hotel en zo kan jij voor een prikkie op vakantie.

Zo zijn beide partijen blij met het feit dat de reis als nog geboekt is, want jij zit straks met hoogstwaarschijnlijk een drankje aan de Turkse Riviera en de reisorganisatie heeft geen verlies gemaakt op de desbetreffende reis naar Turkije.

Voor een last minute naar Londen geldt hetzelfde principe alleen betreft het vaak dan geen lange vakantie maar een kort verblijf in de trend van een stedentrip of een weekendje weg. Toch kan een last minute al gauw enkele tientallen euro’s schelen.


Direct naar de goedkoopste: