Home Goedkoop naar Londen

Goedkoop naar Londen

Selfie bij de Towerbridge in Londen

Londen is één van de bekendste steden van Europa en is ’the’ place to be. Er worden veel trips geboekt naar deze grote stad. Londen staat bekend om haar vele winkelstraten, de echte Engelse pubs, theaters, musea en vele uitgaansgelegenheden. Kortom, Londen moet je gezien hebben. De Engelse hoofdstad ligt in het zuidoosten van dit land. Londen wordt gezien als een miljoenen stad. Het heeft dan ook ruim 14 miljoen inwoners. Londen is een stad waar veel gedaan en gezien kan worden voor weinig geld. Wel is het aan te raden om een paar dagen uit te trekken om deze stad te ontdekken. Goedkoop naar Londen is hier dan ideaal voor.

Bezienswaardigheden, shoppen en uitgaan

Londen heel vele bezienswaardigheden die tijdens de goedkoop naar Londen trip aangedaan moeten worden. De Big Ben, Buckingham Palace, het reuzenrad Londen Eye en Tower Brigde zijn hier een aantal voorbeelden van, maar Londen heeft nog veel meer bezienswaardigheden. Naast deze bezienswaardigheden, zijn er ook andere dingen die je gedaan moet hebben als je goedkoop naar Londen gaat. Breng een bezoek aan een Engelse pub om hier een pint te drinken. Houdt er wel rekening mee, dat de meeste pubs in Londen om 23.00 sluiten. Zoek de gezellige drukte op van de Oxfordstreet en breng een bezoek aan de Regent Street en Bond Street. Dit zijn de beroemdste winkelstraten van Londen die je gezien moet hebben.

Populaire wijken

Bekende wijken in Londen zijn Soho en Chinatown. Soho staat bekend om haar theater- en uitgaansbuurt West End. Hier zijn vele kunstenaars en muzikanten te vinden. Soho staat ook bekend om de vele hippe clubs en discotheken die hier te vinden zijn. In Chinatown zijn vele restaurants te vinden waar internationale gerechten worden aangeboden. Vele toko’s zijn ier te vinden, maar ook luxe restaurants. Topkoks Jamie Oliver en Gordon Ramsey hebben meerdere restaurants in Londen.

Engelse culinaire hoogstandjes

Typische Engelse gerechten die je overal in Londen tegenkomt zijn de Fish en Chips, curry’s en hartige pies. Wil je liever iets zoets, ga dan voor een high tea of een afternoon tea met scones.

Londen is goed per vliegtuig of trein te bereiken. Tegenwoordig kan men via internet goedkope vliegtickets naar Londen bestellen. Als men goed zoekt kan men voor een paar tientjes Londen bereiken. Ook de trein is een goedkope optie.

Last-MinuteLonden.nl - © 2024