Last minute hotels
last minute hotels londen
35,-
Last minute vliegtickets
last minute vliegtickets londen
29,-
Last minute stedentrips
last minute stedentrips londen
89,-
last minutes vergelijken

Highlights in Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en een populaire stad voor een citytrip. Londen kent genoeg interessante bezienswaardigheden die je in een weekendje waarschijnlijk niet allemaal kunt bezichtigen. Daarom een top 5 hier van de bezienswaardigheden in Londen, zodat je in ieder geval de 5 meest interessante kunt bezichtigen tijdens een bezoekje aan Londen:

 1. Big Ben
  De Big Ben is een toren met een hoogte van 96,3 m. De wijzerplaten hebben een oppervlakte van 23 m2. De klok is vernoemd naar de politicus Sir Benjamin Hal. Dit is dé must-see van Londen.
 2. Buckingham Palace
  Buckingham Palace is het onderkomen voor de Britse Royals. Bovendien is het een kunstgallerij en toeristische attractie. Één maal per dag en in de winter om de dag wisstelt de wacht, wat een ware attractie is voor toeristen.
 3. London Eye
  London Eye is een reuzenrad van 135 m hoog. Het reuzenrad is gebouwd in 1999 en was bij de opening de grootste ter wereld. Vanuit het reuzenrad heb je een schitterend uitzicht over de stad.
 4. Tower Bridge
  De Tower Bridge bevindt zich naast de Tower of London. In de Tower Bridge kun je een tentoonstelling bezoeken of een rondleiding volgen. Vanaf de Tower Bridge heb je een prachtig zicht op de City Hall (stadhuis van Londen).
 5. Tower of London.
  De Tower of Londen is de opslagplaats voor de kroonjuwelen van het Brits koningshuis. Er zijn hier vele tours te volgen.

Direct naar de goedkoopste: