Arke/TUI

Tui presenteert goedkope stedentrips, rondreizen en autovakanties aan. Ontdek tijdens de reis de mooiste bezienswaardigheden van de stad!

last minutes vergelijken

Tui biedt de beste aanbiedingen aan

Arke/TUI organiseert honderden reizen per dag richting Londen. U kunt een reis met eigen vervoer boeken of inclusief vlucht. Eventueel kunt u aansluitend een transfer boeken, zodat u rechtstreeks naar het hotel gebracht wordt. U heeft zo geen problemen meer met het vinden van uw weg naar het hotel. Uiteraard kunt u ook voordelig een last minute Londen boeken met Arke/TUI.

Arke/TUI weet het belang van openbaar vervoer in de buurt. Bij ieder hotel staat de exacte ligging aangegeven en kunt u direct uw metrokaartjes boeken. U weet precies waar de metro ligt en waar alle bezienswaardigheden zijn. Verblijf bijvoorbeeld in The President Hotel op loopafstand van de beroemde winkelstraat: Oxford Street.

Arke/TUI betekent op vakantie gaan met een Nederlandstalige reisorganisatie. U boekt gewoon met de garantie van de ANVR en SGR. Als er vragen zijn dan kunt u ze altijd stellen aan de beste reisaanbieder van Nederland in 2015.